Inhaalwerken 3 juli
Op 3 juli vindt de inhaaldag plaats voor alle leerlingen leerjaar 1 t/m 3.
Het inhaalformulier is bedoeld voor de leerlingen die de afgelopen twee weken toetsen hebben gemist en voor de leerlingen die toetsen missen in de komende toetsweek die vrijdag van start gaat. De procedure staat beschreven in de brief. 
Thuis onderwijs
De toetsen worden online afgenomen via het toetsschema. Dit kan via Forums of via mail. Indien de toets via mail wordt afgenomen, dien je de toets naar de toezichthouder te sturen. De toezichthouder deelt de toets via Teams met de leerling. Let op: de toezichthouder moet het mail adres van de leerling hebben, zodat de leerling uitgenodigd kan worden via Teams.
Controleer van te voren of de toezichthouder weet hoe hij/zij de leerling via Teams moet uitnodigen en hoe het bestand gedeeld moet worden.
De leerling heeft twee opties om de toets te maken: via Words (versturen naar mail adres vakdocent) of papieren versie ( vervolgens foto’s maken via je mobiele telefoon en versturen naar mail adres vakdocent). De surveillant ziet er op toe dat de antwoorden verstuurd worden aan het einde van de toets/ lesuur naar de desbetreffende vakdocent.
De leerling is/ wordt via de mentor geïnformeerd dat hij/zij het reguliere toetsschema volgt, tenzij anders besproken.
Meld je nu aan!

Meld je nu aan voor onze online informatieavond en open dag!

Direct naar