Landgraaf, 8 januari 2019

 

Betreft: Talentenshow Beroepscollege locatie Brandenberg 2019.

Beste leerling, ouder(s), verzorger(s),

Donderdag 21 maart 2019 van 18:30u – 20:30u is er op locatie Brandenberg een geweldige talentenshow. Voor deze talentenshow zijn wij op zoek naar leerlingen met een talent. We zijn op zoek naar zangers, dj’s, dansers, goochelaars, cabaretiers enzovoorts. Ook ouder(s) met een talent zijn van harte welkom om deel te nemen, eventueel samen met uw zoon/dochter. Uiteraard zullen diverse docenten ook optreden.

Om te kunnen deelnemen aan de talentenshow moet er auditie gedaan worden voor een jury. Deze audities zijn op dinsdag 22 januari van 13:00u – 15:30u in het muzieklokaal op locatie Brandenberg. Leerlingen dienen zich in te schrijven voor de audities met een inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier is vanaf 11 januari verkrijgbaar bij dhr. Franken, mevrouw Reynders of in het OLC. U vindt een inschrijfformulier ook als bijlage bij deze brief. Inschrijfformulieren moeten worden ingeleverd bij mevrouw Reynders. Ouders mogen op de audities vrij binnenlopen. We worden graag verrast.

Heeft uw zoon/dochter een talent of heeft u zelf een talent, kom zeker meedoen, want onze talentenshow is een ervaring om nooit meer te vergeten! We juichen als school ouderbetrokkenheid ontzettend toe. Dus stimuleer uw zoon/dochter om mee te doen of kom zelf auditie doen.

Mocht u als toeschouwer de talentenshow willen bijwonen, dan kunt u binnenkort een entreeticket kopen. Zodra de kaartverkoop van start gaat, worden zowel ouder(s) als leerlingen ingelicht.

Wij hopen u middels deze brief voldoende te hebben geïnformeerd en hopen dat veel leerlingen en ouders hun talenten komen laten zien.

Met vriendelijke groet, namens team D&P,

Jill Reynders en Jos van Mil
jjmp.reynders@bcpl.nl
j.mil@bcpl.nl

 

Direct naar