Aanmelden Leerjaar 2,3 & 4

Hieronder vindt u het aanmeldformulier voor leerjaar 2,3 en 4.

Als u uw zoon/dochter voor klas 2,3 of 4 wilt aanmelden, vragen wij u de volgende gegevens aan te leveren:

• Het ingevulde aanmeldingsformulier (kunt u hier downloaden en vervolgens invullen)
  • Een kopie van de identiteitskaart van de leerling

Wij vragen u ook de onderstaande gegevens aan te leveren (op te vragen bij de huidige school):

• Gemeenschappelijk inlichtingen- en adviesformulier (in te vullen door huidige mentor/decaan) (kunt u het hier downloaden)
  • Adviesformulier basisschool of Onderwijskundig rapport Basisschool
  • CITO-score
  • Meest recente cijferlijst/rapport
  • Gegevens uit leerlingvolgsysteem
  • (eventuele) resultaten van loopbaanonderzoek, sectororiëntatie

Indien van toepassing:

• Dyslexieverklaring
  • Dyscalculieverklaring
  • Overzicht gediagnosticeerde leer belemmerende factoren (bijv. ADHD, Asperger)
  • RVC-beschikking LWOO

Als uw zoon/dochter specifieke hulp heeft gehad op de huidige school, dan graag de daarbij behorende bescheiden ook aanleveren:

• Onderwijskundig rapport
  • Handelingsplannen
  • Ontwikkelingsperspectiefplan
  • 1 gezin – 1 plan
  • Verslagen hulpverleningsinstanties

Zodra alle gevraagde gegevens bij onze administratie zijn aangeleverd, zal er een intakegesprek plaatsvinden. Daarna verneemt u of uw zoon/dochter bij ons geplaatst kan worden.

U kunt dit formulier afgeven bij de receptie / digitaal mailen naar bjhw.braak@bcpl.nl / opsturen naar het schooladres:

Graafstraat 10
6371XS Landgraaf